2014. november 29., szombat

A szürke ötven árnyalata

A könyv, amelyről mindenki beszél… 

Az erotikus, mulattató és mélyen megindító Ötven árnyalat-trilógia olyan történet, amely hatalmába keríti és birtokba veszi olvasóját, azután mindig vele marad. 
Amikor Anastasia Steele, az irodalom szakos egyetemi hallgató interjút készít Christian Greyjel, az ifjú vállalkozóval, gyönyörű, okos és ijesztő férfival találja szemben magát. A nem e világban élő és ártatlan Ana megretten, amikor ráébred, hogy akarja ezt a férfit, és annak rejtélyes tartózkodása ellenére kétségbeesetten próbál közelebb kerülni hozzá. Grey, aki képtelen ellenállni Ana csendes szépségének, eszének és független szellemének, elismeri, hogy ő is akarja a lányt – de a saját feltételei szerint. 
Ana, akit egyszerre ijeszt és izgat Grey szokatlan szexuális ízlése, habozik. Greyt minden sikere – multinacionális vállalkozásai, hatalmas vagyona, szerető családja – ellenére démonok gyötrik és az önuralom kényszere emészti. Amikor a pár vakmerő, szenvedélyes viszonyba kezd, Ana fölfedezi Grey titkait és tulajdon, sötét vágyait.

Interjú a szereplőkkel, és az írónővel :))
https://www.youtube.com/watch?v=myToNpuYsE8

szinkronizált előzetes :

És itt a hivatalos második előzetes. :)
https://www.youtube.com/watch?v=6FDTMRK7-24

Ez most már megunhatatlan…(:
https://www.youtube.com/watch?v=WkOzAv8sj3k
Egy nap alatt 6 millióan megnézték az előzetest…. ( Jó én is többször megnéztem,egyre jobban tetszik Jamie ahogy újra és újra megnézem ). Szerencsére nem túlságosan tértek el a könyvben leírtaktól, azt hiszem ideje újra elkezdeni átolvasni,hogy a film előtt mindenre pontosan emlékezzek :D
Mikor lesz már február? :(

Három dolog, amit a rajongók A szürke ötven árnyalatával kapcsolatban követelnek
Már leforgatták A szürke ötven árnyalata (hazai bemutató: 2015. február 12.) című bestseller filmváltozatát, de beletelik egy kis időbe, mire a nézők elé kerül. A rajongók már nagyon türelmetlenek, és a The Mirror című brit lap szerint kettő dolgot követelnek leginkább.
1. Legyen sok akció! A történet elvégre a szex körül forog, és a rajongók elvárják, hogy a filmben is benne legyen minden, amit a könyvben annyira szerettek.
2.Jamie Dornan sokat meztelenkedjen! A Christian Greyt alakító ír színésznek nincs ellenére a meztelenség, és a rajongók azt szeretnék, ha filmből ez teljes mértékben ki is derülne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése